Ödevler Hakkında Her şey
Sitemizden daha çok yararlanabilmek için lütfen Üye Olunuz!!!!
Ödevler Hakkında Her şey
Sitemizden daha çok yararlanabilmek için lütfen Üye Olunuz!!!!
Ödevler Hakkında Her şey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ödevler Hakkında Her şey

Ödevlerimizde bildiğimiz bilmediğimiz her şey burada!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak

YazarMesaj
AlicEdward
Administrator
Administrator
AlicEdward

Kadın
Ruh Hali : İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak Neseli10
Rep Seviyesi : 76
Rep Puanı : 0
Sanal Hayvan : İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak 3d-her10

Rep sistemi
Başarı Puanı:
İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak Imgleft100000/100000İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak Empty_bar_bleue  (100000/100000)
Seviye:
İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak Imgleft100000/100000İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak Empty_bar_bleue  (100000/100000)
Güçlülük:

İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak Empty
MesajKonu: İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak   İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak I_icon_minitimeSalı Nis. 07, 2009 2:32 pm

İngiltere'de iki yılda 10 milyon kereden fazla hıçkıran adam çareyi bıçak altına yatmakta buldu.

İngiliz Daily Telegraph gazetesinin haberinde, 25 yaşındaki müzisyen Christopher Sands'in 2007 yılı şubat ayından bu yana kontrol edilemez biçimde hıçkırdığı, bu nedenle rock grubundaki kariyerinin de alt üst olduğu bildirildi.
İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak Hickiranadam-ChristopherSan.hmedium

Hıçkırmaktan kurtulmak için bal yemek, yüzlerce şekilde su içmek, yogaya ve hipnoterapiste gitmek gibi çeşitli yöntemleri deneyen Sands'i muayene eden, Nottingham'da Oueen Tıp Merkezindeki doktorlar, mide kapakçığının gördüğü zararın midenin ekşimesine ve kronik hıçkırığa yol açtığını ve hastanın ameliyatla düzelmesini umduklarını söyledi.

Sands, bütün umutlarını bu ameliyata bağladığını belirterek, "Hayatımı geri istiyorum. Çok zor yiyorum, uyuyorum ya da iletişim kurabiliyorum. Çalışamıyorum ve tabii müzik yapmam da imkansız" dedi.
http://odevlerimiz.eniyiforum.org

İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kutup ayılarına ne olacak?